Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
TOP GOLF CO.,LTD
Type Business:
Fabrikant
Exporteur
Merken:
HOOGSTE GOLF
Aantal werknemers:
10~100 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 1000000 - US$ 5000000
Opgericht Jaar:
2011
Export pct:
80% - 90%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf
Ons bedrijf is een professionele fabrikant & een handelaar met autodelen en de delen van de golfkar.

 

In de de delenzaken van de golfkar, maakt ons bedrijf lichte uitrusting, bumper, bovenkant, de uitrusting van de richtingaanwijzerindicator, streepjeraad, stootkussengloed, ez-GAAN de wieldekking en veel andere delen voor, CLUBauto en YAMAHA-golfkar. In deze jaren, werden onze delen van de golfkar verkocht zeer goed in Verenigde Staten en andere landen en gebieden. Ons bedrijf heeft stabiele zakenrelatie met vele cliënten wegens de goede kwaliteitsdelen, zoals Nivel, Madjax en Rode Havik gevestigd.

 

De automobiele wijzigingsdelen zijn ook mijn belangrijke zaken. Wij maken uitlaatsysteem, gewijzigde voortraliewerk & bumper en zijstap & hoogste rek voor AUDI, BMW, TOYOTA, HONDA, JEEP, BUICK, V.W., CHEVORLET. Onze gewijzigde delen werden uitgevoerd naar Verenigde Staten, Europa, Zuid-Amerika en Midden-Oosten. Elke klant is tevreden met mijn delen wegens de hoogte - kwaliteit en redelijke prijs.

Wij kunnen ook autodelen of de delen van de golfkar volgens uw vereisten maken. U kunt delensteekproeven naar ons verzenden. Wij zullen ons beste proberen om u van tevreden producten te voorzien.

 

TOP GOLF CO.,LTD
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-769-81052085
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal